Husk din garanti gælder stadig.

 

HUSK på at eu-reglen giver dig mulighed for at få din bil serviceret på valgfrit værksted og derved kan du benytte vores værksted.

Hos os beholder du garantiperioden og samtidig beholde fabriksgarantien. Der stilles dog bare nogle krav som skal overholdes og det er at vi servicerer og reparerer bilerne efter bilfabrikkernes forskrifter og derved også anvender godkendte og dele som er af original kvalitet.

Original dele.
Lidt omkring original kvalitet
på vores værksted hos MS-Biler bruger vi reservedele som der er af original kvalitet, det vil sige samme høje kvalitet som din bil er med. vi har derved afgang til biltekniskdata hvor vi følger bilfabrikkernes forskrifter, på den måde lever vi op til deres ønsker om og holde kvaliteten højt, det er derfor vi servicere din/jeres biler fuldstændig efter bilfabrikkernes krav.

Dokumentation.
For at vi kan bevare din garanti skal du selv kunne dokumentere at dette der er blevet udført på din bil er gjort efter forskrifterne og at den eftersyn bilen skal have er gjort efter bilfabrikkernes krav, derfor er det vigtig med et servicehæfte som vi kan stemple det udførte arbejde i. Du får et serviceskema vedlagt så du kan se hvad det er vi har udført, hos os betaler du præcis kun for dette der er udført! vi er meget ansvarsbevidste og kvalitetsbevidste

I forbindelse med service og reparation af din bil, har vi også mulighed for at tilbyde finansiering af din værkstedsregning.

Vi glæder os til at servicere din bil og dine ønsker! 

MS-Biler 
Gestenvej 33A 
6600 – Vejen
42422163
mike@ms-biler.dk